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Recettes de cuisine: Rechercher

Esterhazy Torte , un gâteau hongrois pour le premier Daring Baker de l’année

For the month of January Jelena from A Kingdom for a Cake invited us to start this year with a dreamy celebration cake. She challenged us to make the Esterhazy cake a.k.a the Hungarian dream. What better way to start the year than with a sweet dream? Pour le premier défi  Daring Baker de l’année […]
 


 
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Recettes similaires:


Sachertorte pour le Daring Baker d’Octobre

  The October Daring Bakers' challenge was brought to us by Korena of Korena in the Kitchen. She took us to Austria and introduced us to the wonders of the Sachertorte.  C’est avec plaisir que je reprends  ce mois ci les défis  du Daring Baker qui m’ont beaucoup manqué. Chaque défi est une réelle découverte
 


 

Gevulde Speculaas une délicieuse pâtisserie hollandaise pour le premier Daring Baker 2013 | Cuisine à 4 mains

Francijn of Koken in de Brouwerij was our January 2013 Daring Bakers’ Hostess and she challenged us to make the traditional Dutch pastry, Gevulde Speculaas from scratch! That includes making our own spice mix, almond paste and dough! Delicious! Ce mois-ci le défi Daring Baker consistait à  faire une pâtisserie traditionnelle hollandaise appelée  "
 


 

Des Whoopie Pies pour le dernier Daring Baker de l’année 2013 | Cuisine à 4 mains

The December Daring Bakers' Challenge had us all cheering - the lovely and talented Bourbonnatrix of Bourbonnatrix Bakes was our hostess and challenged us to make fun, delicious and creative whoopie pies! Delicious little cake-like cookies sandwiching luscious filling in any flavors we chose... What else is there to say but "Whoopie!" Le dernier
 


 

Prinsesstårta, un délicieux gâteau suédois pour le Daring Baker de Mai 2013 | Cuisine à 4 mains

 Korena of Korena in the Kitchen was our May Daring Bakers’ host and she delighted us with this beautiful Swedish Prinsesstårta! Pour le défi Daring Baker du mois de Mai Korena nous a proposé de réaliser un délicieux gâteau traditionnel suédois  appelé Prinsesstårta. Il s'agit d'un gâteau composé de couches successives de génoise,de confiture de framboise, de crème
 


 

Comment préparer la focaccia – Daring Baker du mois d’Avril

For the month of April Rachael of pizzarossa and Sawsan of Chef in Disguise took us on a trip to Italy. They challenged us to try our hands at making focaccia from scratch  Pour le Daring Baker du mois d’Avril  Rachael et Sawsan nous ont invités à préparer de la focaccia, ce pain plat italien
 


 

Gâteau trois laits aux fruits d’automne – Pastel de tres leches pour le Daring Baker du mois de septembre 2013 | Cuisine à 4 mains

 Inma of la Galletika was our Sept. 2013 Daring Bakers’ hostess and WOW did she bring us something decadent and delicious! Pastel de Tres Leches or Three Milk Cake, creamy yet airy, super moist but not soggy.. just plain delish!  Le Défi Daring Baker du mois de septembre a eu pour thème un gâteau  très populaire
 


 

Biscuits 7 couches pour les fêtes et pour le Daring Baker du mois de Novembre | Cuisine à 4 mains

Holiday season is the time for sharing and Peta of Peta Eats is sharing a dozen cookies, some classics and some of her own, from all over the world with us.  Le défit du mois de Novembre du Daring Baker  prépare les festivités de fin d’année. On a eu à tester plusieurs gâteaux et biscuits  pouvant
 


 

Gourmandises pour l’Aïd et pour mon Daring Baker n°5 | Cuisine à 4 mains

The August 2011 Daring Bakers’ Challenge was hosted by Lisa of Parsley, Sage, Desserts and Line Drive and Mandy of What the Fruitcake?!. These two sugar mavens challenged us to make sinfully delicious candies! This was a special challenge for the Daring Bakers because the good folks athttp://www.chocoley.com offered an amazing prize for the winner of the most
 


 

Abricotier pour mon quatrième Daring Baker | Cuisine à 4 mains

 Jana ofCherry Tea Cakes was our July Daring Bakers’ host and she challenges us to make Fresh Frasiers inspired by recipes written by Elisabeth M. Prueitt and Chad Robertson in the beautiful cookbook Tartine.  Le défi Daring Baker du mois de juillet consistait à préparer un fraisier, en réalisant la génoise , la crème pâtissière et le sirop
 


 

Lamingtons, petits gâteaux australiens pour le Daring Baker de Mai

For the May challenge Marcellina from Marcellina in Cucina dared us to make Lamingtons. An Australian delicacy that is as tasty as it is elegant Le Lamington est un  petit gâteau australien,constitué d’un cube de gâteau éponge (génoise)  trempé dans un glaçage au chocolat  et plongé dans la noix de coco desséchée.  Ce gâteau à la forme carrée ou rectangulaire est servi généralement